Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/2353
Title: | Самостійна підготовка студентів стоматологічного факультета до практичних занять з біологічної хімії. Частина 1 |
Authors: | Жуков, Віктор Іванович Наконечна, Оксана Анатоліївна Стеценко, Світлана Олександрівна Щербань, Микола Гаврилович |
Keywords: | біохімія ферменти вітаміни біоокислення цикл Кребса гормони обмін вуглеводів обмін ліпідів |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків : ХНМУ |
Citation: | Самостійна підготовка студентів стоматологічного факультета до практичних занять з біологічної хімії. Частина 1 : навч.–метод. посібник / В. І. Жуков, О. А. Наконечна, С. О. Стеценко, М. Г. Щербань. – Харків : ХНМУ, 2012. – 96 с. |
Abstract: | Біологічна хімія – наука медико-біологічного циклу, яка закладає основу вивчення молекулярної біології, нормальної та патологічної фізіології, фармакології, токсикології, генетики, пропедевтики внутрішніх хвороб та інших. Ця навчальна дисципліна вивчає механізми виникнення патологічних процесів в організмі людини та принципи їх корекції. Біохімія розглядає хімічні основи життєдіяльності організмів у нормі та при патології, тому має важливе практичне значення для медицини. Мета та завдання посібника: вивчення хімічного складу, хімічної структури, властивостей основних компонентів тканин та органів, перетворення речовин та енергії в здоровому та хворому організмі, проведення практичних робіт. При виконанні лабораторної роботи акцент ставиться на клініко-діагностичне значення біохімічних показників. Кожна тема подана за планом: теоретичні питання, тестові завдання для самоконтролю, лабораторні роботи. Для студентів стоматологічного факультету вищих навчальних закладів. |
URI: | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/2353 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання. Кафедра біологічної хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
методічка 1 частина.doc | 1,46 MB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.