Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/2353
Назва: Самостійна підготовка студентів стоматологічного факультета до практичних занять з біологічної хімії. Частина 1
Автори: Жуков, Віктор Іванович
Наконечна, Оксана Анатоліївна
Стеценко, Світлана Олександрівна
Щербань, Микола Гаврилович
Теми: біохімія
ферменти
вітаміни
біоокислення
цикл Кребса
гормони
обмін вуглеводів
обмін ліпідів
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків : ХНМУ
Бібліографічний опис: Самостійна підготовка студентів стоматологічного факультета до практичних занять з біологічної хімії. Частина 1 : навч.–метод. посібник / В. І. Жуков, О. А. Наконечна, С. О. Стеценко, М. Г. Щербань. – Харків : ХНМУ, 2012. – 96 с.
Короткий огляд (реферат): Біологічна хімія – наука медико-біологічного циклу, яка закладає основу вивчення молекулярної біології, нормальної та патологічної фізіології, фармакології, токсикології, генетики, пропедевтики внутрішніх хвороб та інших. Ця навчальна дисципліна вивчає механізми виникнення патологічних процесів в організмі людини та принципи їх корекції. Біохімія розглядає хімічні основи життєдіяльності організмів у нормі та при патології, тому має важливе практичне значення для медицини. Мета та завдання посібника: вивчення хімічного складу, хімічної структури, властивостей основних компонентів тканин та органів, перетворення речовин та енергії в здоровому та хворому організмі, проведення практичних робіт. При виконанні лабораторної роботи акцент ставиться на клініко-діагностичне значення біохімічних показників. Кожна тема подана за планом: теоретичні питання, тестові завдання для самоконтролю, лабораторні роботи. Для студентів стоматологічного факультету вищих навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/2353
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра біологічної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методічка 1 частина.doc1,46 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.