Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21239
Назва: Гігієнічні аспекти оптимізації професійного навчання підлітків
Автори: Коробчанський, Володимир Олексійович
Герасименко, Ольга Ігорівна
Теми: професійне навчання
підлітки
професійна адаптація
середовище
Дата публікації: вер-2018
Видавництво: ХНМУ
Бібліографічний опис: Коробчанський В. О. Гігієнічні аспекти оптимізації професійного навчання підлітків / В. О. Коробчанський, О. І. Герасименко // Медицина граничних станів: теорія та практика донозологічної діагностики, лікування та профілактики професійних захворювань : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю (25–26 вересня 2018 р., м. Харків) / НДІ гігієни праці та професійних захворювань ХНМУ. – Харків, 2018. – С. 75–76.
Короткий огляд (реферат): В роботі представлено результати вивчення процесу професійної адаптації підлітків до чинників навчального і виробничого середовища, окремих професій та спеціальностей народного господарства України, та розробка на підставі аналізу одержаних даних універсальної концепції оцінки та керування функціональним станом організму підлітків, що освоюють різні професії та спеціальності, та комплексу цілеспрямованих саногенетичних дій з регуляції процесу пристосування підлітків до умов професійного навчання та професійного відбору.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21239
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра гігієни та екології № 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коробчанский Герасименко.docx17,38 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.