Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21078
Назва: Сучасний погляд на синдром надмірного бактеріального росту
Автори: Лєсна, Аліна Сергіївна
Лахно, Ольга Вікторівна
Теми: синдром надлишкового росту бактерій
кишкова екосистема
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Лєсна А. С. Сучасний погляд на синдром надмірного бактеріального росту / А. С. Лєсна, О. В. Лахно // Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини (для студентів та молодих вчених) : науково-практична конференція з міжнародною участю, присвячена 100-річчю з дня народження C. І. Корхова, Одеса, 19–20 квітня 2018 року : тези доп. — Одеса : ОНМедУ, 2018. — С. 72.
Короткий огляд (реферат): На сучасному етапі розвитку гастроентерології, кажучи про кількісні і якісні зміни в кишковій екосистемі, мова йде не тільки за бактерії, а й про дріжжоподібні гриби, віруси, рикетсії, що і формує сучасний термін - дисбіоз кишечника, а в англомовній літературі зустрічається термін - синдром надлишкового росту бактерій (СИБР) [J. Henker, S. Müller, M. Laass 2010]. Мета дослідження. Продемонструвати на підставі аналізу літератури сучасний погляд на СИБР.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21078
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 3 та ендокринології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СУЧАСНИЙ ПОГЛЯД .pdf217,4 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.