Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19612
Назва: | Прискорення пробопідготовки харчових продуктів та товарів повсякденного використання дією ультразвуку |
Автори: | Каліненко, Ольга Сергіївна |
Дата публікації: | 2-тра-2018 |
Видавництво: | ХНМУ |
Бібліографічний опис: | Каліненко О. С. Прискорення пробопідготовки харчових продуктів та товарів повсякденного використання дією ультразвуку [Електронний ресурс] : науковий семінар : [презентація PowerPoint] / О. С. Каліненко. – Електр. дані (22 слайди). – Харків, 2018. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19612 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра медичної та біоорганічної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Доклад new2.ppt | 2,56 MB | Microsoft Powerpoint | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.