Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19612
Назва: Прискорення пробопідготовки харчових продуктів та товарів повсякденного використання дією ультразвуку
Автори: Каліненко, Ольга Сергіївна
Дата публікації: 2-тра-2018
Видавництво: ХНМУ
Бібліографічний опис: Каліненко О. С. Прискорення пробопідготовки харчових продуктів та товарів повсякденного використання дією ультразвуку [Електронний ресурс] : науковий семінар : [презентація PowerPoint] / О. С. Каліненко. – Електр. дані (22 слайди). – Харків, 2018.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19612
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра медичної та біоорганічної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Доклад new2.ppt2,56 MBMicrosoft PowerpointПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.