Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19548
Назва: Показники метаболізму кісткової тканини у хворих на остеоартроз та при поєднанні його з цукровим діабетом 2 типу
Автори: Журавльова, Лариса Володимирівна
Олійник, Марія Олександрівна
Теми: показники метаболізму кісткової тканини
остеоартроз
цукровий діабет 2-го типу
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Журавльова Л. В. Показники метаболізму кісткової тканини у хворих на остеоартроз та при поєднанні його з цукровим діабетом 2 типу / Л. В. Журавльова, М. О. Олійник // Щорічні терапевтичні читання. Профілактика неінфекційних захворювань – пріоритет сучасної науки та практики : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, Харків, 20 квітня 2018 р. / за ред. Г. Д. Фадеєнко [та ін.]. – Харків, 2018. – С. 61.
Короткий огляд (реферат): В останні роки проводиться багато досліджень, в яких приділяється увага розвитку остеоартрозу (ОА) на тлі порушень метаболізму кісткової тканини (МКТ). Відмічається, що відміни частоти змін МКТ у хворих з ОА пов’язані з показниками остеокальцину, Са, Mg. Мета роботи - вивчити взаємозв’язок між показниками метаболізму кісткової тканини та виразністю суглобового синдрому у хворих на ОА та при його поєднанні з цукровим діабетом (ЦД) 2-го типу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19548
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 3 та ендокринології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПОКАЗНИКИ МЕТАБОЛІЗМУ .pdf440,42 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.