Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18552
Title: | Пастеризація як метод збереження харчових продуктів |
Authors: | Замазій, Т.М. Пелешенко, О.І. |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Пелешенко О. І. Пастеризація як метод збереження харчових продуктів / О. І. Пелешенко, Т. М. Замазій // Сучасні досягнення медичної мікробіології : До195-річчя з дня народження Луі Пастера : збірник тез міжкафедральної науково-практичної конференції студентів, Харків, 16 травня 2017 р. / Харківський національний медичний університет. – Харків, 2017. – С. 39. |
URI: | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18552 |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра мікробіології, вірусології та імунології імені професора Д.П. Гриньова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Пелешенко ПАСТЕРИЗАЦІЯ.docx | 16,6 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.