Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18552
Title: Пастеризація як метод збереження харчових продуктів
Authors: Замазій, Т.М.
Пелешенко, О.І.
Issue Date: 2017
Citation: Пелешенко О. І. Пастеризація як метод збереження харчових продуктів / О. І. Пелешенко, Т. М. Замазій // Сучасні досягнення медичної мікробіології : До195-річчя з дня народження Луі Пастера : збірник тез міжкафедральної науково-практичної конференції студентів, Харків, 16 травня 2017 р. / Харківський національний медичний університет. – Харків, 2017. – С. 39.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18552
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра мікробіології, вірусології та імунології імені професора Д.П. Гриньова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пелешенко ПАСТЕРИЗАЦІЯ.docx16,6 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.