Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18552
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗамазій, Т.М.-
dc.contributor.authorПелешенко, О.І.-
dc.date.accessioned2017-12-06T13:21:08Z-
dc.date.available2017-12-06T13:21:08Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПелешенко О. І. Пастеризація як метод збереження харчових продуктів / О. І. Пелешенко, Т. М. Замазій // Сучасні досягнення медичної мікробіології : До195-річчя з дня народження Луі Пастера : збірник тез міжкафедральної науково-практичної конференції студентів, Харків, 16 травня 2017 р. / Харківський національний медичний університет. – Харків, 2017. – С. 39.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18552-
dc.language.isoukru_RU
dc.titleПастеризація як метод збереження харчових продуктівru_RU
dc.typeThesisru_RU
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра мікробіології, вірусології та імунології імені професора Д.П. Гриньова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пелешенко ПАСТЕРИЗАЦІЯ.docx16,6 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.