Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16734
Назва: Використання платформи quizlet в процесі викладання курсу "латинська мова та медична термінологія"
Автори: Дюрба, Діна Вікторівна
Теми: quizlet
змішане навчання
blended learning
інтерактивні форми навчання
інноваційні методи навчання
онлайн-навчання
Дата публікації: 19-кві-2017
Бібліографічний опис: Дюрба Д. В. Використання платформи quizlet в процесі викладання курсу «Латинська мова та медична термінологія» / Д. В. Дюрба // Методологія та практика лінгвістичної підготовки іноземних студентів : збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції, Харків, 19 квітня 2017 р. – Харків : ХНМУ, 2017. – С. 69–70.
Короткий огляд (реферат): Викладачами кафедри на базі он-лайн платформи quizlet розроблено тематичні модулі, що містять в собі лексичні мінімуми всіх тем, які вивчаються протягом занять курсу, латинською мовою та мовою навчання студента. Окрім цього, платформа дозволяє студенту самостійно встановлювати оптимальну для себе швидкість та інтенсивність навчання, обирати форму контролю у вигляді тестів чи ігор, варифікувати види та об’єми завдань на переклад, і, найважливіше, бачити власний результат та прогрес (і за бажанням – порівнювати їх з результатами колег).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16734
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра латинської мови та медичної термінології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дюрба Д. В. Використання платформи quizlet.doc33,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.