Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16722
Назва: Спосіб корекції порушень структурно-функціонального стану кісткової тканини у жінок з закритими переломами кісток дистального відділу передпліччя
Автори: Голка, Григорій Григорович
Гаркуша, Максим Анатольевич
Олейник, Антон александрович
Истомин, Дмитрий Андреевич
Бурлака, Виктор Владимирович
Теми: спосіб корекції порушень
структурно-функціональний стан кісткової тканини
жінки з переломами передпліччя
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Спосіб корекції порушень структурно-функціонального стану кісткової тканини у жінок з закритими переломами кісток дистального відділу передпліччя : інформаційний лист про нововведення в системі охорони здоров’я № 325-2016 / Г. Г. Голка, М. А. Гаркуша, А. О. Олійник, Д. А. Істомін, В. В. Бурлака, О. Б. Овчаренко ; ХНМУ, Укрмедпатентінформ. – Київ : Укрмедпатентінформ, 2017. – 4 с.
Серія/номер: 325-2016;
Короткий огляд (реферат): розроблено ефективний спосіб корекції порушень структурно-функціонального стану кісткової тканини у жінок з закритими переломами кісток дистального відділу передпліччя, шляхом застосування комбінованого препарату кальцію та вітаміну D3 в поєднанні з гідроксиапатитним комплексом.
Опис: Суть впровадження: спосіб корекції порушень структурно-функціонального стану кісткової тканини у жінок з закритими переломами кісток дистального відділу передпліччя. Пропонується для впровадження в закладах охорони здоров’я (обласних, міських, районних) ортопедичного і травматичного профілю спосіб корекції порушень структурно-функціонального стану кісткової тканини у жінок з закритими переломами кісток дистального відділу передпліччя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16722
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра травматології та ортопедії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інформаційний лист Гаркуша.doc54,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.