Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16678
Назва: Первинна дезінфекційна обробка інкубаційних яєць курей у пташнику на стрічці транспортера в період їх збирання
Автори: Бреславець, В.О.
Дунаєв, Ю.К.
Майборода, О.В.
Павліченко, О.В.
Стегній, О.О.
Дунаєва, Ольга Вікторівна
Теми: дезінфекція
яйця
УФ-опромінення
озон
Дата публікації: 5-чер-2017
Бібліографічний опис: Первинна дезінфекційна обробка інкубаційних яєць курей у пташнику на стрічці транспортера в період їх збирання / В. О. Бреславець, Ю. К. Дунаєв, О. В. Майборода, О. В. Павліченко, О. О. Стегній, О. В. Дунаєва // Ветеринарна медицина : міжвідомчий тематичний науковий збірник. – 2017. – Вип. 103 : Транскордонні емерджентні хвороби тварин. Актуальні аспекти біологічної безпеки та контролю, Одеса, 5–9 червня 2017 року. – С. 235–238.
Короткий огляд (реферат): У статті наведені результати експериментальних досліджень і виробничих випробовувань щодо дезінфекційної обробки озоном та УФ- опроміненням поверхні інкубаційних яєць м’ясних курей в пташнику на стрічці транспортера.
Опис: Застосування озону та УФ- опромінення у пташнику для первинної дезобробки повітря, а також поверхні шкаралупи та стрічки для збирання яєць сприяє зменшенню рівня мікробіологічного навантаження на поверхні шкаралупи в 10–15 разів або на 90 %, повітря в зоні знаходження апаратів майже – у 10 разів, поверхні стрічки для збирання яєць після проходження її через увесь пташник – у два рази.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16678
ISSN: 0321-0502
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дунаева О.В.-103.pdf706,96 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.