Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/12926
Назва: Моніторинг як складова управління якості вищої медичної освіти
Автори: Хаустов, Максим Миколайович
Бачинський, Руслан Орестович
Гордієнко, Ніна Олександрівна
Поручіков, Володимир Володимирович
Дата публікації: 12-тра-2016
Бібліографічний опис: Моніторинг як складова вищої медичної освіти / М. М. Хаустов, Р. О. Бачинський, Н. О. Гордієнко, В. В. Поручіков // Актуальні питання якості медичної освіти (з дистанційним під’єднанням ВМ(Ф)НЗ України за допомогою відеоконференц-зв’язку) : матеріали XIII Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, Тернопіль, 12–13 травня, 2016 р. : у 2 т. / Тернопільський державний медичний університет ім. І. Я. Горбачевського. – Тернопіль : ТДМУ«Укрмедкнига», 2016. – Т. 2. – С. 62–64.
Короткий огляд (реферат): Моніторинг якості навчального процесу дозволяє не лише оцінити наявну ситуацію, але і вжити, в разі необхідності, відповідних заходів для корегування наступного результату та, таким чином, і кінцевої мети. Під внутрішнім моніторингом мається на увазі моніторинг, що відбувається в межах навчального закладу за рахунок його ресурсів. Моніторинг повинен сам по собі становити частину навчального плану, оскільки при правильному його застосуванні дозволяє скоригувати хід навчального процесу та, відповідно, вплинути на кінцевий результат. У системі медичної освіти запроваджено обов’язкову державну перевірку знань за стандартизованими тестами. Ліцензійний іспит – це обов’язкова складова частина державної атестації для присвоєння кваліфікації «лікар». Для підвищення ефективності складання студентами VI курсу ліцензійного іспиту і підвищення ймовірності надання вірних відповідей на тестові завдання на базі навчально-наукового центру Харківського національного медичного університету створено профільний клас з підготовки до ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок 2. Загальна лікарська підготовка».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/12926
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра біологічної хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.