Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/11353
Title: Щодо питання оптимізації процесу навчання дисципліни «Фізіологія» у форматі Європейської кредитно-трансферної системи (ECTS)
Authors: Чернобай, Лариса Володимирівна
Keywords: оптимізація процесу навчання
навчально-методичні рекомендації
ліцензійний іспит «Крок-1»
позааудиторна самостійна робота
Issue Date: 10-Nov-2015
Citation: Чернобай Л. В. Щодо питання оптимізації процесу навчання дисципліни «Фізіологія» у форматі Європейської кредитно-трансферної системи (ECTS) / Л. В. Чернобай // Актуальні питання освіти і науки : матеріали науково-практичної конференції, Харків, 10–11 листопада 2015 р. : збірник наукових статей / Національна академія національної гвардії України. – Харків : ХОГОЗ, 2015. – С. 256–259.
Abstract: У статті було розглянуто сутність поняття «оптимізація процесу навчання» дисципліни «Фізіологія» у форматі ECTS на прикладі кафедри фізіології Харківського національного медичного університету.
Description: Метою Європейської кредитно-трансферної системи навчання (ECTS) є підвищення якості вищої освіти фахівців і забезпечення на цій основі конкурентоспроможності випускників медичних ВНЗ як на внутрішньодержавному ринку праці, так і в будь-якій країні світу, підняття авторитету та престижу Української вищої медичної освіти. Цього можна досягти шляхом адаптації ідеї та технології ECTS до системи вищої національної медичної освіти та університету для забезпечення мобільності студентів у процесі навчання та гнучкості підготовки фахівців шляхом створення умов для активної участі студентів у навчальному процесі. При цьому дуже корисним для досягнення успіху є при збільшенні обсягу самостійної роботи студентів – забезпечення її якісного організаційно-методичного запровадження, а також досягнення прозорості навчального процесу та визначення його оцінки, вільного доступу студентів до технологій ECTS, забезпечення можливості навчання за індивідуальними планами [1].
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/11353
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра фізіології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Actual_4.pdf374,78 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.