Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/9910
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХитик, Валентина Іванівна-
dc.date.accessioned2015-10-01T09:51:34Z-
dc.date.available2015-10-01T09:51:34Z-
dc.date.issued2015-10-05-
dc.identifier.citationХитик В. І. Рейтингова система оцінювання роботи працівників бібліотеки як складова менеджменту якості інформаційно-бібліотечної діяльності / В. І. Хитик // Бібліотеки і суспільство: рух у часі та просторі : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. присвяченої 210-річчю Харк. нац. мед. ун-ту та 95-річчю Наук. бібліотеки ХНМУ, Харків, 5–12 жовт. 2015 р. / Харк. нац. мед. ун-т ; [редкол.: І. В. Киричок, Т. Б. Павленко, Н. Д. Гаєва]. – Харків, 2015. – С. 166–171.-
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/9910-
dc.description.abstractОсвітлюється досвід впровадження принципів системи менеджменту якості з метою ефективного розкриття й використання потенціалу персоналу бібліотеки ВДНЗУ Буковинський державний медичний університет. Освещается опыт внедрения принципов системы менеджмента качества с целью эффективного раскрытия и использования потенциала персонала библиотеки ВДНЗУ Буковинский государственный медицинский университет. The article highlights the experience of implementing the principles of quality management system in order to effectively use and disclosure of potential library staff VDNZU Bukovina State Medical University.ru_RU
dc.language.isouk-
dc.subjectсистема менеджменту якостіru_RU
dc.subjectперсонал бібліотекиru_RU
dc.subjectкадровий менеджментru_RU
dc.subjectрейтингова система оцінюванняru_RU
dc.titleРейтингова система оцінювання роботи працівників бібліотеки як складова менеджменту якості інформаційно-бібліотечної діяльностіru_RU
dc.typeArticle-
Appears in Collections:Бібліотеки і суспільство: рух у часі та просторі–2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Хитик.pdf439,47 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.