DSpace О системе DSpace DSpace
 

Repository KhNMU >
Кафедри >
Кафедра гігієни та екології № 2 >
Наукові праці. Кафедра гігієни та екології № 2 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/884

Название: Харчування як чинник підвищення ефективності підготовки спортсменів та профілактики донозологічних станів здоров’я у силових видах спорту (аналітичний огляд літератури)
Авторы: Нікуліна, Галина Леонідівна
Подрігало, Леонід Володимирович
Філатова, Наталія Михайлівна
Пашкевич, Святослава Адамівна
Перцев, Дмитро Павлович
Ключевые слова: гігієна
харчування
спортсмени
силові види спорту
Дата публикации: 2010
Издатель: ХНМУ
Библиографическое описание: Харчування як чинник підвищення ефективності підготовки спортсменів та профілактики донозологічних станів здоров’я у силових видах спорту (аналітичний огляд літератури) / Нікуліна Г.Л., Подрігало Л.В., Філатова Н.М., Пашкевич С.А., Перцев Д.П. // Медицина сьогодні і завтра. - 2010. - № 4. - С. 155-160.
Аннотация: Аналізується сучасний стан наукових розробок щодо застосування аліментарного фактора у підготовці спортсменів. Зроблено висновок про необхідність обґрунтування спрямованості раціонів спортсменів силових видів спорту для підвищення результативності й ефективності підготовки.
URI: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/884
Располагается в коллекциях:Наукові праці. Кафедра гігієни та екології № 2

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Л.В. Подрігало, Г.Л. Нікуліна, Н.М. Філатова,.pdf119,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Этот ресурс защищен исходным авторским правом

View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь