Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/4803
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравчун, Павло Григорович | - |
dc.contributor.author | Габісонія, Тамарі Несторівна | - |
dc.date.accessioned | 2013-11-29T10:18:39Z | - |
dc.date.available | 2013-11-29T10:18:39Z | - |
dc.date.issued | 2013-11 | - |
dc.identifier.citation | Кравчун П. Г. Взаємозв’язок рівнів неоптерина та ступеня стенозу коронарних артерій за даними коронарографії у хворих на стабільну стенокардію та ожиріння / П. Г. Кравчун, Т. Н. Габісонія // Загальнотерапевтична практика: нові технології та міждисциплінарні питання : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, 7 листопада 2013 р. / Національний Інститут терапії імені Л. Т. Малої НАМН України, Харківський національний медичний університет [та ін.]. – Харків, 2013. – С. 171. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/4803 | - |
dc.description.abstract | На тлі збільшення стенозу за рахунок атеросклеротичної бляшки встановлені за даними коронарографії, відбувалось достовірне підвищення неоптерину , що вказує на взаємозв'язок ступеня виразності та розповсюдженості атеросклеротичного ураження судин та рівня неоптерину, це в свою чергу дозволяє розглядати підвищення рівня неоптерину, як маркер ризику розвитку ускладнень стабільних форм ішемічної хвороби серця, що підтверджується отриманими кореляційними зв'язками | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Взаємозв’язок рівнів неоптерина та ступеня стенозу коронарних артерій за даними коронарографії у хворих на стабільну стенокардію та ожиріння | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 2 і клінічної імунології та алергології ім. ак. Л.Т. Малої |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Габисония Т.Н.1-Харьков октябрь 2013 малая.doc | 28 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.