Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/4708
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФадєєнко, Галина Дмитрівна-
dc.contributor.authorКушнір, Інна Ернестівна-
dc.contributor.authorЧернова, Валентина Михайлівна-
dc.contributor.authorГальчинська, Валентина Юріївна-
dc.contributor.authorБондар, Т.О.-
dc.contributor.authorЄфімова, Н.В.-
dc.date.accessioned2013-11-21T10:50:50Z-
dc.date.available2013-11-21T10:50:50Z-
dc.date.issued2013-11-
dc.identifier.citationОсобливості процесів пероксидації ліпідів та оксиду азоту у хворих на гастроезофагеальну рефлюксну хворобу / Г. Д. Фадєєнко, І. Є. Кушнір, В. М. Чернова, В. Ю. Гальчінська, Т. О. Бондар, Н. В. Єфімова // Загальнотерапевтична практика: нові технології та міждисциплінарні питання : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, Харків, 7 листопада 2013 р. / Національний Інститут терапії імені Л. Т. Малої НАМН України, Харківський національний медичний університет [та ін.]. – Харків, 2013. – С. 311.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/4708-
dc.description.abstractБули визначені достовірні відмінності між вмістом (NO2 + NO3) у сироватці крові та у сечі хворих на ГЕРХ та НЕРХ. Концентрація метаболітів оксиду азоту на НЕРХ була вірогідно нижчою порівняно з групою хворих на ГЕРХ, як у сироватці крові, так і у сечі. Причому ступінь порушень метаболізму NO зростала пропорційно обтяженню ступеня запально-деструктивних змін слизової оболонки стравоходу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectперекисне окислення ліпідівuk_UA
dc.subjectоксид азотуuk_UA
dc.subjectгастроезофагеальна рефлюксна хворобаuk_UA
dc.titleОсобливості процесів пероксидації ліпідів та оксиду азоту у хворих на гастроезофагеальну рефлюксну хворобуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Фадеенко2.pdf202,42 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.