Щодо введення нових лексичних одиниць і граматичних конструкцій на заняттях з хімії в групах іноземних студентів підготовчого факультету на початковому етапі ( вступ у дисципліну)

No Thumbnail Available

Date

2013

Authors

Андрєєва, Світлана Вікторівна
Кулик, Олександр Петрович

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

ХНУ ім. В.Н.Каразіна

Abstract

У статті розглянуті питання обгрунтування раціональної структури проведення аудиторних занять з хімії в групах іноземних студентів підготовчих факультетів з урахуванням особливостей вступного курсу (вступ у дисципліну). В статье рассморены вопросы обоснования рациональной структуры проведения аудиторных занятий по химии в группах иностранных студентов подготовительных факультетов с учетом особенностей вводного курса (введение в дисциплину).There are discussed explanations for the justification of a rational plan for classes on chemistry in groups of foreign students of preparatory departments allowing for the specifics of introductory course (introduction to the discipline).

Description

Keywords

Citation

Андрєєва С. В. Щодо введення нових лексичних одиниць і граматичних конструкцій на заняттях з хімії в групах іноземних студентів підготовчого факультету на початковому етапі ( вступ у дисципліну) / С. В. Андрєєва, О. П. Кулик // Викладання мов у вищих навчальних закладах освіти на сучасному етапі. Міжпредметні зв'язки : збірник наукових праць / Центр міжнародної освіти ХНУ імені В. Н. Каразіна. – Харків, 2013. – Вып. 22. – С. 18–23.