Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32959
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБогачова, Ольга Сергіївна-
dc.contributor.authorBohachova, Olga-
dc.contributor.authorЛітвінова, Валерія Олегівна-
dc.date.accessioned2023-11-20T17:30:39Z-
dc.date.available2023-11-20T17:30:39Z-
dc.date.issued2023-11-17-
dc.identifier.citationБогачова О. С. Вплив різних видів харчування на здоров’я та самопочуття людини / О. С. Богачова, В. О. Літвінова // Current issues of science, prospects and challenges : Proceedings of the V International Scientific and Theoretical Conference, November 17, 2023, Sydney, Australia : collection of scientific papers «SCIENTIA / International Center of Scientific Research. ─ Sydney, 2023. – P. 234–235.en_US
dc.identifier.urihttp://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32959-
dc.language.isouken_US
dc.subject2023уen_US
dc.titleВплив різних видів харчування на здоров’я та самопочуття людиниen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Богачова Сеул.pdf1,79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.