Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32465
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМокрякова, Марина Іванівна-
dc.contributor.authorMokriakova, Maryna-
dc.contributor.authorЮрова, Анна Андріївна-
dc.contributor.authorYurov, Anna-
dc.date.accessioned2023-09-07T10:23:31Z-
dc.date.available2023-09-07T10:23:31Z-
dc.date.issued2023-03-31-
dc.identifier.citationМокрякова М. І. Профілактика харчових отруєнь серед студентів ХНМУ в умовах військового часу / М. І. Мокрякова, А. А. Юрова // Наукові тренди постіндустріального суспільства : матеріали IV Міжнародної наукової конференції, м. Суми, 31 березня, 2023 р. / Міжнародний центр наукових досліджень. – Вінниця : Європейська наукова платформа, 2023. – С. 261–262.en_US
dc.identifier.urihttp://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32465-
dc.description.abstractЗ’ясувати рівень обізнаності студентів щодо можливих харчових отруєнь та їх профілактикиen_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectхарчові отруєнняen_US
dc.subjectботулізмen_US
dc.subjectпрофілактика отруєньen_US
dc.subject2023уen_US
dc.titleПрофілактика харчових отруєнь серед студентів ХНМУ в умовах військового часуen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Суми 31.03.2023.pdf1,21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.