Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32163
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пивоваров, Олександр Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-05T09:15:32Z | - |
dc.date.available | 2023-06-05T09:15:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Пивоваров О. В. Формування компетентності здоров’язбереження у здобувачів вищої освіти / О. В. Пивоваров // Стратегічні орієнтири сталого розвитку в Україні та світі : збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (м. Чернігів, 21 квітня 2023 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 571–572. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32163 | - |
dc.description.abstract | У доповіді розглянуто концепцію здоров’язбереження, яка має значення для національної безпеки країни. Завдання формування і забезпечення здоров’я кожної фізичної особи є важливою і актуальною. Мета – оцінка підходів до формування компетентності здоров’язбереження здобувачів вищої освіти. Отримані результати проведеного дослідження дозволяють стверджувати, що впровадження компетентності здоров’язбереження направлене на формування у здобувачів освіти у навчальному процесі розуміння здоров’я, як особистісної цінності, яка має багато складових, оволодіння якими сприяють відповідальному зміцненню здоров’я. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | компетентність | en_US |
dc.subject | здобувач вищої освіти | en_US |
dc.subject | здоров'язбереження | en_US |
dc.title | Формування компетентності здоров’язбереження у здобувачів вищої освіти | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 3 та ендокринології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Пивоваров ОВ_Тези_Чернігів.pdf | 339,29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.