Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31697
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНегода, Юлія Сергіївна-
dc.contributor.authorКозуб, Світлана Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-03-15T13:47:30Z-
dc.date.available2023-03-15T13:47:30Z-
dc.date.issued2023-02-24-
dc.identifier.citationНегода Ю. С. Вплив бензойної кислоти на організм людини у якості харчової добавки / Ю. С. Негода, С. М. Козуб // Modernization of today’s science: experience and trends : III International Multidisciplinary Scientific and Theoretical Conference, Singapore, Republic of Singapore, 24 February 2023 : abstract book / European Scientific Platform. – Singapore, 2023. – P. 267–268.en_US
dc.identifier.isbn979-8-88862-111-0-
dc.identifier.urihttp://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31697-
dc.language.isouken_US
dc.publisherEuropean Scientific Platformen_US
dc.titleВплив бензойної кислоти на організм людини у якості харчової добавкиen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра медичної та біоорганічної хімії



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.