Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/27918
Title: Оцінка показників ліпідного та вуглеводного обмінів у хворих на гіпертонічну хворобу в залежності від статі
Authors: Табаченко, Олена Сергіївна
Цихмистрова, О.В.
Keywords: ліпідний обмін
гіпертонічна хвороба
Issue Date: Nov-2020
Citation: Цихмистрова О. В. Оцінка показників ліпідного та вуглеводного обмінів у хворих на гіпертонічну хворобу в залежності від статі / О. В. Цихмистрова, О. С. Табаченко // Медичні та фармацевтичні науки: аналіз сучасності та прогноз майбутнього : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції (м. Дніпро, 13-14 листопада 2020 р.). – Дніпро : Організація наукових медичних досліджень «Salutem», 2020. – C. 79–80.
Abstract: На сьогоднішній день гіпертонічна хвороба є одним з найбільш розповсюджених захворювань світу. Тяжкість перебігу хвороби, ускладнення, які вона за собою несе, вплив на якість людського життя та його тривалість – все це визначає значимість та актуальність даної проблеми. Захворювання має багато факторів ризику виникнення. Одним з таких провокуючих факторів є метаболічний синдром, який включає в себе порушення вуглеводного та ліпідного обмінів.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/27918
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 2 і клінічної імунології та алергології ім. ак. Л.Т. Малої

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
salutem_ноябрь_2020 (1) (4).pdf571,35 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.