Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/26283
Title: Синдром Світа або гострий фебрильний нейтрофільний дерматоз: сучасний погляд на етіопатогенез та особливості клінічного перебігу
Authors: Пустова, Наталія Олександрівна
Keywords: синдром Світа
гострий нейтрофільний дерматоз
етіологія
патогенез
нейтрофіли
висипання
Issue Date: 2020
Citation: Пустова Н. О. Синдром Світа або гострий фебрильний нейтрофільний дерматоз: сучасний погляд на етіопатогенез та особливості клінічного перебігу / Н. О. Пустова // Актуальні проблеми дерматології, венерології та ВІЛ/СНІД-інфекції : матеріали науково-практичної конференції (з міжнародною участю), присвяченої 160-річчю професора І. Ф. Зеленева, Харків 17 червня 2020 р. – Харків : ЕСТЕТ ПРІНТ, 2020. – С. 98–104.
Abstract: Великий інтерес для дерматологів представляють рідкісні шкірні захворювання. Одним з таких захворювань є синдром Світа, або гострий фебрильний нейтрофільний дерматоз. Це захворювання може нагадувати інші дерматози, які частіше зустрічаються в практиці дерматолога, що призводить до багатьох діагностичних помилок. Тому в даній статті ми нагадаємо дерматологам і лікарям загальної практики про це захворювання, представимо сучасний погляд на його етіопатогенез, акцентуємо увагу на клінічних проявах класичної форми синдрому Світа, його позашкірних проявах і асоційованих з ним захворювань.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/26283
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра дерматології, венерології і СНІДу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СИНДРОМ СВІТА АБО ГОСТРИЙ ФЕБРИЛЬНИЙ.pdf220,96 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.