Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24798
Title: Вплив пальмової олії на розвиток хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту
Authors: Саранча, Тетяна Олександрівна
Галайда, Аріна
Пальчинський, Віктор Олександрович
Keywords: пальмова олія
шлунково-кишковий тракт
жирова хвороба печінки
гепатобіліарна система
Issue Date: 2019
Citation: Саранча Т. О. Вплив пальмової олії на розвиток хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту / Т. О. Саранча, А. Галайда, В. О. Пальчинський // Медицина третього тисячоліття : збірник тез міжвузівської конференції молодих вчених та студентів, Харків, 29–31 січня 2019 р. / Харківський національний медичний університет. – Харків, 2019. – С. 143–144.
Abstract: На сьогоднішній день пальмова олія (ПО) – це найбільш поширений вид рослинного жиру у світі. Вказанний продукт застосовують при виготовленні в технологічних схемах багатьох товарів широкого споживання. Підвищений інтерес до використання пальмової олії обумовлений її фізико-хімічними властивостями, які полягають в збереженні твердого стану при кімнатній температурі, на відміну від інших масел, а також низькою собівартістю.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24798
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра внутрішньої медицини № 3 та ендокринології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Саранча, Галайда, Пальчинский.pdf186,2 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.