Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24798
Title: | Вплив пальмової олії на розвиток хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту |
Authors: | Саранча, Тетяна Олександрівна Галайда, Аріна Пальчинський, Віктор Олександрович |
Keywords: | пальмова олія шлунково-кишковий тракт жирова хвороба печінки гепатобіліарна система |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Саранча Т. О. Вплив пальмової олії на розвиток хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту / Т. О. Саранча, А. Галайда, В. О. Пальчинський // Медицина третього тисячоліття : збірник тез міжвузівської конференції молодих вчених та студентів, Харків, 29–31 січня 2019 р. / Харківський національний медичний університет. – Харків, 2019. – С. 143–144. |
Abstract: | На сьогоднішній день пальмова олія (ПО) – це найбільш поширений вид рослинного жиру у світі. Вказанний продукт застосовують при виготовленні в технологічних схемах багатьох товарів широкого споживання. Підвищений інтерес до використання пальмової олії обумовлений її фізико-хімічними властивостями, які полягають в збереженні твердого стану при кімнатній температурі, на відміну від інших масел, а також низькою собівартістю. |
URI: | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24798 |
Appears in Collections: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра внутрішньої медицини № 3 та ендокринології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Саранча, Галайда, Пальчинский.pdf | 186,2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.