Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24546
Title: Гігієнічні аспекти складання перспективного меню та його впровадження в харчування дітей дошкільного віку
Authors: Герасименко, Ольга Ігорівна
Кисла, С.І.
Keywords: харчування
діти
меню
Issue Date: 23-Apr-2019
Publisher: ХНМУ
Citation: Герасименко О. І. Гігієнічні аспекти складання перспективного меню та його впровадження в харчування дітей дошкільного віку / О. І. Герасименко, С. І. Кисла // Актуальні питання та перспективи розвитку гігієни, як сучасної науки : матеріали науково-практичної конференції, Харків, 23 квітня 2019 р. / ХНМУ. – Харків, 2019. – С. 11‒14.
Abstract: В роботі розглянуто гігієнічні аспекти складання перспективного меню та його впровадження в харчування дітей дошкільного віку.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24546
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра гігієни та екології № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Герасименко О, Кисла С..pdf176,25 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.