Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23899
Title: Етичні аспекти проблеми збереження жінкою в пре- і постменопаузі працездатності завдяки ранній діагностиці інвалідизуючих ускладнень
Authors: Черпіта, Валентина Олександрівна
Keywords: клімактеричні розлади
рання діагностика
працездатність
Issue Date: 2019
Citation: Черпіта В. О. Етичні аспекти проблеми збереження жінкою в пре- і постменопаузі працездатності завдяки ранній діагностиці інвалідизуючих ускладнень / В. О. Черпіта // Феномен біоетики та біобезпеки як індикатор стану медичної науки : матеріали реферативної конференції, присвяченої засновнику біоетики В. Р. Поттеру, м. Харків. 19 лютого 2019. – Харків, 2019. – С. 68.
Abstract: Проблема ранньої діагностики клімактеричних розладів сьогодні є надзвичайно актуальною, незважаючи на значну кількість досліджень, присвячених здоров'ю жінок старше 50 років, тому що стосується в першу чергу якості життя жінок в період їх професійної зрілості і найбільшої затребуваності в суспільстві і сім'ї. Збільшення тривалості життя і продовження віку працездатності набувають не тільки медичне, а й соціально-економічне значення як в нашій країні, так і в інших розвинених країнах.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23899
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 3 та ендокринології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Етичні аспекти .pdf342,09 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.