Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21760
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тимчук, В.М. | - |
dc.contributor.author | Рябчун, Н.І. | - |
dc.contributor.author | Усова, З.В. | - |
dc.contributor.author | Суворова, К.Ю. | - |
dc.contributor.author | Тимчук, Н.Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-10T09:23:36Z | - |
dc.date.available | 2018-12-10T09:23:36Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Аналіз реалізації напрямів селекційних програм пшениці озимої як об’єкта трансферу / В. М. Тимчук, Н. І. Рябчун, З. В. Усова, К. Ю. Суворова, Н. Ф. Тимчук // Вісник ЦНЗ АПВ Харківської області. – 2018. – Вип. 25. – С. 64–78. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21760 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати сучасного та ретроспективного аналізу (1922-2014 рр.) селекційного поліпшення культури пшениці озимої як об’єкта трансферу за 6 показниками по 11 історичним блокам та показника РГПП за 7 історичними періодами по Харківській області. Виділені ефективні напрями селекційного поліпшення та перспективи на ближню і середньострокову перспективи. Проведений аналіз базується на методологічних підходах трансферу цілісних технологій та оцінки ефективності пшениці озимої як об’єкта селекційного поліпшення. Отримані результати є актуальними при корегуванні селекційних і рослинницьких програм пшениці озимої та побудови регіональних інноваційних систем | ru_RU |
dc.language.iso | uk | - |
dc.subject | пшениця озима | ru_RU |
dc.title | Аналіз реалізації напрямів селекційних програм пшениці озимої як об’єкта трансферу | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра медичної біології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тимчук Н.Ф.-Стаття-Озима пшениця- 2018-вип.25-с.64 -78.pdf | 870,69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.