Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21702
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2018-12-09T13:58:33Z-
dc.date.available2018-12-09T13:58:33Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationВведення в хірургію. Гігієна у хірургічному стаціонарі. Робота середнього персоналу в умовах хірургічного відділення. Асептика. Організація роботи в стерилізаційній. Підготовка і стерилізація ріжучих, оптичних, загальнохірургічних інструментів. Стерилізація шовного матеріалу. Організація роботи в чистій перев’язочній. Стерилізація перев’язочного матеріалу і операційної білизни. Організація роботи в операційній. Хірургічна обробка рук хірурга та операційного поля. Тема 1 : методичні вказівки для студентів до проведення практичного заняття. Дисципліна «Загальна хірургія» для студентів ІІІ курсу медичних факультетів. Розділ дисципліни 1. Введення в хірургію. Десмургія. Асептика і антисептика. Особливості догляду за хворими у хірургічному відділенні. Хірургічна операція / Харківський національний медичний університет, Кафедра загальної хірургії № 1. – Харків, 2018. – 17 с.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21702-
dc.language.isouk-
dc.titleВведення в хірургію. Гігієна у хірургічному стаціонарі. Робота середнього персоналу в умовах хірургічного відділення. Асептика. Організація роботи в стерилізаційній. Підготовка і стерилізація ріжучих, оптичних, загальнохірургічних інструментів. Стерилізація шовного матеріалу. Організація роботи в чистій перев’язочній. Стерилізація перев’язочного матеріалу і операційної білизни. Організація роботи в операційній. Хірургічна обробка рук хірурга та операційного поля. Тема 1 : методичні вказівки для студентів до проведення практичного заняттяru_RU
dc.typeGuidelines-
Appears in Collections:Навчально-методичні видання. Кафедра хірургії № 4

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОДИЧНI_ВКАЗIВКИ_ДЛЯ_СТУДЕНТIВ1.doc187,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.