Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21575
Title: Одержання нових знань про перебіг і наслідки лікування раку щитоподібної залози на підставі багатовимірного статистичного аналізу
Authors: Радзішевська, Євгенія Борисівна
Висоцька, Олена Володимирівна
Польотова, Наталя Петрівна
Гранкіна, Світлана Семенівна
Шуба, Ірина Вікторівна
Keywords: медицина
медична інформатика
кодування
багатовимірні коди
рак щитоподібної залози
Issue Date: 28-Nov-2018
Citation: Одержання нових знань про перебіг і наслідки лікування раку щитоподібної залози на підставі багатовимірного статистичного аналізу / Є. Б Радзішевська, О. В. Висоцька, Н. П. Польотова, С. С. Гранкіна, І. В. Шуба // Інформаційні системи та технології в медицині (ISM-2018) : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 28 листопада 2018 р. / ХНУРЕ. – Харків : Друкарня Мадрид, 2018. – С. 118–120.
Abstract: У комплексному лікуванні раку щитоподібної залози радіонуклідна терапія займає одне з ключових місць. Цей метод лікування дає можливість значно поліпшити прогноз захворювання, успішно лікувати метастази і рецидиви, підвищити тривалість безрецидивного періоду. Незважаючи на більш ніж 70-річний досвід роботи з I-131, вивчення безпосередніх і віддалених ускладнень і наслідків його застосування, ряд питань залишається недослідженими. Можливим шляхом для одержання нових знань може стати використання багатовимірної системи кодування медичної інформації для подальшої комп’ютерної статистичної обробки даних.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21575
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра медичної та біологічної фізики і медичної інформатики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Многомерные коды.doc132 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.