Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/2113
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамохвалов, Валерій Гаврилович-
dc.date.accessioned2012-12-03T12:44:31Z-
dc.date.available2012-12-03T12:44:31Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСамохвалов В. Г. Функції травної системи : лекція. – 2012.uk_UK
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/2113-
dc.descriptionПродукти травлення та вітаміни, мінерали, вода проходять через слизову оболонку і потрапляють у лімфу або кров (всмоктування). У цьому розділі розглянуто процеси травлення та всмоктування.uk_UK
dc.description.abstractДо травної системи належать органи, через які харчові речовини, вітаміни, мінерали та рідини надходять в організм. Білки, жири і складні вуглеводи розпадаються до найпростіших елементів (травлення), які всмоктуються здебільшого в тонкій кишці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectТравленняuk_UK
dc.subjectвсмоктуванняuk_UK
dc.titleФункції травної системиuk_UK
dc.typeLectureuk_UK
Appears in Collections:Лекційні матеріали для студентів. Кафедра фізіології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пищевар.-укр.doc397 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.