Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20371
Title: Особливості інтелектуальної працездатності в осіб з різним рівнем метеозалежності
Authors: Семенець, Д.С.
Keywords: інтелектуальна працездатність
метеозалежність
Issue Date: 16-May-2018
Publisher: Харківський національний медичний університет
Citation: Семенець Д. С. Особливості інтелектуальної працездатності в осіб з різним рівнем метеозалежності / Д. С. Семенець // Фізіологія – медицині, фармації та педагогіці: актуальні проблеми та сучасні досягнення : V Всеукраїнська наукова конференція студентів та молодих вчених з фізіології з міжнародною участю, Харків, 16 травня 2018 р. / ред. колегія: Д. І. Маракушин [та ін.]. – Харків, 2018. – С. 76.
Abstract: В результаті проведеного дослідження можемо зробити висновок, що майже половина опитаних студентів чутливі до різних кліматичних факторів, що достатньо впливає на їх інтелектуальні здібності. Треба зазначити, що метеочутливості неможливо повністю позбутися, проте здоровий спосіб життя допоможе полегшити її перебіг. Рекомендовано приймати сонячні та повітряні ванни. Більше часу проводити на свіжому повітрі.
Description: Одним із важливих показників, що впливають на інтелектуальну працездатність людей є рівень метеозалежності. Тому багато студентів звинувачують погоду у погіршенні самопочуття, зниженні загального функціонування організму та зменшенні якості засвоєння інформації. Вплив клімату на людину є важливою проблемою для суспільства і усі люди по-різному реагують на ці зміни, але досі немає жодного логічного пояснення реакцій організму на погодні фактори. Викладене вище обумовило актуальність дослідження. Мета дослідження полягає у вивченні залежності рівня розумової діяльності студентів від погодних умов.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20371
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра фізіології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Конф.тези-26-Семенец.pdf624,73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.