Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19935
Title: Словник-довідник психіатричних термінів
Authors: Кожина, Г.М.
Самардакова, Г.О.
Коростій, В.І.
Сінайко, В.М.
Гайчук, Л.М.
Костоусов, А.А.
Кришталь, О.О.
Keywords: медична термінологія
психіатрія
Issue Date: 2018
Citation: Cловник-довідник психіатричних термінів : навчальний посібник для студентів медичних вищих навчальних закладів IV рівня акредитації / Г. М. Кожина, Г. О. Самардакова, В. І. Коростій, В. М. Сінайко, Л. М. Гайчук, А. А. Костоусов, О. О. Кришталь. - Харків : ХНМУ. – 2018. – 161 с.
Abstract: Для поліпшення якості підготовки лікарів, їхніх знань в області психіатрії, необхідне забезпечення навчальною літературою, що відповідає сучасним вимогам і діючим навчальним програмам. Значні труднощі для студентів у вивченні психіатрії пов’язані з засвоєнням значної кількості нових термінів. Ця проблема в останні роки стала більш гострою у зв'язку із введенням нової міжнародної класифікації хвороб МКХ-10, яка не є цілком звичною до класичних уявлень про систематику психічних розладів, традиційну для нашої країни. Тому студенти при вивченні психіатрії стикаються з труднощами невідповідності термінології та визначень у підручниках різних років видання та створених авторами, які відносяться до різних наукових шкіл.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19935
Appears in Collections:Навчально-методичні видання. Кафедра психіатрії, наркології, медичної психології та соціальної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Словарь-2 (1).pdf2,52 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.