Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16573
Title: Особливості зміни показників про- і протизапальних цитокінів у дітей різним рівнем фізичного розвитку, хворих на негоспітальну пневмонію на тлі лікування
Authors: Фролова, Т.В.
Охапкіна, О.В.
Бородіна, О.С.
Keywords: негоспітальна неускладнена пневмонія
діти
фізичний розвиток
цитокіни
Issue Date: 2017
Citation: Фролова Т. В. Особливості зміни показників про- і протизапальних цитокінів у дітей різним рівнем фізичного розвитку, хворих на негоспітальну пневмонію на тлі лікування / Т. В. Фролова, О. В. Охапкіна, О. С. Бородіна // Актуальні проблеми сучасної медицини: Вісник Української медичної стоматологічної академії. – 2017. – Т. 17, вип. 2 (58). – С. 219–226.
Abstract: У роботі представлені результати аналізу динаміки змін рівнів про- і протизапальних інтерлейкінів (ІЛ-1β, ІЛ-4 і ФНП-α) в сироватці крові пацієнтів дитячого віку з різним рівнем фізичного розвитку, хворих на негоспітальну неускладнену пневмонію з урахуванням ефективності проведеного лікування. Вивчено взаємозв'язок між клінічним перебігом негоспітальної неускладненої пневмонії і зміною концентрації ІЛ-1β, ІЛ-4 і ФНП-α в сироватці крові пацієнтів з різним рівнем фізичного розвитку та імунною відповіддю на отримане лікування.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16573
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра медичної біології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бородіна Особливості зміни 17.pdf525,04 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.