Microenvironmental determinants of the diet

Loading...
Thumbnail Image

Editor(s)

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Children from families with low education and low socio-economic status hold less healthy diet than children from more educated families with higher status. In families where parents strictly control the feeding of children, the younger generation is less capacity to regulate their eating habits. To buy more healthy food skills important part of family meals and congenial atmosphere during the meal. The school can influence the food rations of children, organizing their power by controlling the availability of certain foods and drinks and implementing health education in the field of nutrition.

Description

Citation

Pomogaybo E. G. Microenvironmental determinants of the diet / E. G. Pomogaybo, M. S. Homich // Актуальні питання соціальної медицини, організації та економіки охорони здоров’я в Україні : матеріали науково-практичної конференції (до 125-річчя з дня народження М. Г. Гуревича, Наркома охорони здоров’я України (1920–1925 рр.), першого завідувача кафедри соціальної гігієни Харківського медичного інституту (1923–1925 рр.)), Харків, 16 березня 2016 р. – Харків, 2016. – С. 96–97.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By