Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13096
Title: Основні аспекти якості життя хворих на гострий інфаркт міокарда з супутнім ожирінням
Authors: Кравчун, Павло Григорович
Риндіна, Наталія Геннадіївна
Боровик, Катерина Миколаївна
Леонідова, Вікторія Іванівна
Keywords: гострий інфаркт міокарда
ожиріння
якість життя
Issue Date: 20-May-2016
Citation: Основні аспекти якості життя хворих на гострий інфаркт міокарда з супутнім ожирінням / К. М. Боровик, Н. Г. Риндіна, П. Г. Кравчун, В. І. Леонідова // Медична наука та клінічна практика – 2016 : матеріали науково-практичної конференції з участю міжнародних спеціалістів, присвяченої Дню науки, 20 травня 2016 р. / НАМН, ДУ «Національний інститут терапії ім. Л. Т. Малої НАМН України» [та ін.]. – Харків, 2016. – С. 25.
Abstract: Мета дослідження. Дослідити рівень якості життя хворих на гострий інфаркт міокарда в залежності від наявності або відсутності супутнього ожиріння з використанням опитувальника SF-36.Висновки. Основними напрямками стосовно зниження якості життя є шкали рольового функціонування, обумовленого фізичним станом та шкала життєвої активності, що свідчить про підвищену стомлюваність пацієнтів на тлі ожиріння, відчуття знесиленості та відображає дисонанс у когнітивній сфері, що може відбиватись на комплайєнтності.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13096
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 2 і клінічної імунології та алергології ім. ак. Л.Т. Малої

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези Боровик Леонидова.doc26,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.