Лікування гастроезофагеальної рефлюксної хвороби при поєднанні її з цукровим діабетом 2 типу - Фролова-Романюк, Еліна Юріївна (My University, 2012)
Під впливом лікування комбінованою терапією через 4 тижні епітелізація ерозій та зменшення ступеню рефлюкс-езофагіту відбулось майже у 68 % хворих з ендоскопічно позитивними проявами ГЕРХ.
Keywords: гастроезофагеальна рефлюксна хвороба; цукровий діабет 2 типу