Роль інтерактивних методів навчання в успішному засвоєнні знань студентами - Руда, Н.Г.; Єрмоленко, Т.І. (My University, 2019)
Соціально-економічні перетворення в Україні вимагають активних змін у сфері освіти, і всі ці зміни можна звести до однієї проблеми – проблеми вдосконалення якості освіти, в тому числі і якості підготовки спеціалістів у вищих навчальних закладах