Вивчення соціальних аспектів охорони здоров'я та приклад використання отриманих результатів у сьогоденні - Демочко, Ганна Леонідівна (My University, 2014)
У статті йдеться про дослідження охороноздоровчої сфери, а саме історичного, політичного, економічного та соціального аспектів. Зазначено, що їхнє студіювання є актуальним, адже назріла необхідність реформування даної сфери. З урахуванням отриманих результатів подальших досліджень такі зміни можуть принести позитивні результати.
Keywords: охорона здоров'я; економічний аспект; соціокультурний аспект; політичний аспект; історичний аспект