Підвищення кваліфікації як складова частина науково-методичного забезпечення діяльності бібліотеки - Мудроха, Валентина Олександрівна (My University, 2015)
Висвітлено основні напрями підвищення кваліфікації бібліотечних працівників. Подано характеристику шляхів ефективнішого управління персоналом у Львівській національній науковій бібліотеці імені В. Стефаника. Освещены основные направления повышения квалификации библиотечных сотрудников. Охарактеризованы пути более эффективного управления персоналом во Львовской национальной научной библиотеке Украины имени В. Стефаника. This article reveals the basic directions of professional development of librarians. Described are efficient ways of personnel management in Vasyl Stefanyk National scientific library of Ukraine in Lviv.
Keywords: науково-методичне забезпечення; підвищення кваліфікації; управління персоналом; бібліотеки; науково-методична робота