Формування вторинної професійної мовної особистості іноземних студентів, які навчаються російською мовою у немовному ВНЗ - Петрова, Ольга Борисівна (Харків: ХНАДУ., 2015)
he aim of the vocational training of the Russian medium foreign students in non-language universities is gradual formation of their secondary professional language personality, preparing to the professional intercultural communication and self-development in globalized information society.
Метою професійного навчання іноземних студентів, які отримують освіту російською мовою у немовних ВНЗ, є поступове формування їх вторинної професійної мовної особистості, підготовка до професійної міжкультурної комунікації та саморозвитку в умовах глобалізованого інформаційного суспільства.
Keywords: вторинна професійна мовна особистість; ноземні студенти; немовний університет; secondary professional language personality; self-development; foreign students; non-language university; вторичная профессиональная языковая личность; саморазвитие; иностранные студенты; неязыковой университет