Поширеність новоутворів в стоматології дитячого віку - Стоян, О.Ю.; Денисова, О.Г.; Леонов, В.С.; Старіцина, П.О. (My University, 2020)
На клінічній частині практичних занять циклу хірургічної стоматології нами було обстежено 25 дітей у віці від 10 до 18 років. Скарги батьків та пацієнтів були на наявність «новоутворення в порожнини рота». В результаті клініко-рентгенологічного дослідження попередній діагноз був: у 10 дітей - ретенційні кісти губ та щік, у 5 - одонтогенні кісти щелеп, у 5 - папіломи, у 2 – фіброми, у 3 – адамантиноми нижньої щелепи.
Keywords: стоматологія дитячого віку; новоутвори