Формування англомовної компетентності в аудіюванні учнів початкових класів - Козка, Ірина Кирилівна; Жукова, Наталія Іванівна (ХНПУ імені Г.С. Сковороди, 2015)
Мета дослідження – теоретично обґрунтувати та проаналізувати особливості формування англомовної компетентності в аудіюванні учнів початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів, розробити методику навчання аудіювання у початковій школі та розробити систему вправ для навчання як мовленнєвої діяльності.
Keywords: компетентність; аудіювання; мовленнєва діяльність; competence; listening comprehension; speech activity