Аналіз показників онкологічних захворювань в Одеському регіоні за останні п’ять років - Огнєв, Віктор Андрійович; Усенко, Світлана Георгіївна; Машевич, Аліна Миколаївна (My University, 2024)
Захворюваність населення на рак є проблемою національного масштабу, яка актуальна для Одеської області. Ця проблема потребує комплексного підходу та спільних зусиль медичних фахівців, громадськості та влади. Належне фінансування та стратегічне спрямування ресурсів у сфері охорони здоров`я можуть виявитися ключовими у боротьбі з онкологічними захворюваннями
Keywords: онкологічні захворювання; медичні послуги; медичні програми; профілактика; 2024у