Про необхідність ознайомлення студентів вищих медичних навчальних закладів з системою кодування ІСРС-2 - Радзішевська, Євгенія Борисівна; Висоцька, Олена Володимирівна; Гранкіна, Світлана Семенівна; Польотова, Наталя Петрівна; Рисована, Любов Михалівна (My University, 2018)
Нагальною потребою сьогодення у вищій медичній освіті є навчання студентів як загальним принципам кодування та класифікації інформації в медицині, так і, зокрема, теоретичним та практичним навичкам роботи з системою ІСРС-2
Keywords: кодування; навчання студентів; система ІСРС-2