Веб-опитування студентів-медиків щодо користування соціальними мережами (за результатами роботи Наукової бібліотеки Харківського національного медичного університету) - Киричок, Ірина Василівна; Киричок, Ирина Васильевна; Русанова, Оксана Анатоліївна; Русанова, Оксана Анатольевна; Тесленко, Катерина Миколаївна; Тесленко, Екатерина Николаевна (My University, 2017)
На основі проведеного веб-опитування «Студентство і соціальні мережі» аналізуються залученість молоді в соціальні мережі, використання ними комунікаційних можливостей, ступінь задоволеності студентів організацією роботи сторінок бібліотеки в соціальних мережах, якістю наданого контенту. За результатами анкетування визначено першочергові завдання щодо поліпшення роботи бібліотеки у медійному просторі.