Чарівний світ слова... : до Міжнародного дня рідної мови - Заговора, Марина Вікторівна (My University, 2020)
Міжнародний день рідної мови святкують представники всіх націй і народностей світу. Свято слугує захистом мови як культурної спадщини кожної окремої національності, кожної народності нашої планети. Рідна мова – важливий елемент культурної свідомості, історії народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний результат.