Проблеми формування світогляду майбутніх спеціалістів - Полянська, Олена Михайлівна (Терноп. держ. мед. ун-т ім. І. Я. Горбачевського, 2014)
Тези присвячені проблемі формування світогляду майбутніх спеціалістів в умовах соціального середовища та навчального процесу. Перераховані найголовніші чинники, що впливають на розвиток особистості. Метою вищого навчального закладу є виховання всебічної, гармонійної, інтелектуальної особистості, яка має пізнавальну активність. Але перш за все, майбутній спеціаліст повинен бути фахівцем своєї справи, який міг би професійно виконувати свої обов’язки.
Keywords: світогляд; спеціаліст