Випадок розвитку гранулематоза з поліагіїтом у практиці сімейного лікаря - Іванченко, Світлана Володимирівна; Яніогло, О.О.; Труш, О.М.; Попова, Т.В. (Perfect Publishing – Toronto, 2020)
Випадок розвитку гранулематоза з поліагіїтом у практиці сімейного лікаря
Keywords: гранулематоз; поліагіїт; сімейний лікар