Метаболічні складові поєднаного перебігу остеоартриту та ожиріння - Пасієшвілі, Людмила Михайлівна; Літвинова, Анастасія Михайлівна; Іванченко, Світлана Володимирівна; Карая, Олена Володимирівна; Голозубова, Олена Валеріївна; Діденко, Катерина Андріївна (My University, 2021)
Метаболічні складові поєднаного перебігу остеоартриту та ожиріння
Keywords: ожиріння; остеоартрит; гіперліпідемія; інсулінорезистентність